PSD vrea ajutorul Opozitiei: Sa-i cerem impreuna lui Iohannis sa promulge Codurile fiscale

Joi, 16 Iulie 2015, ora 15:30
1046 citiri
PSD vrea ajutorul Opozitiei: Sa-i cerem impreuna lui Iohannis sa promulge Codurile fiscale
Foto: Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a facut un apel catre liderii Opozitiei - Alina Gorghiu, Vasile Blaga si Kelemen Hunor - sa fie de acord pentru promulgarea Codului Fiscal si a celui de Procedura Fiscala.

"Va indemn sa cerem, impreuna, promulgarea rapida a Codurilor fiscale, cele la care am lucrat impreuna in ultimul an, cu scopul de a ajuta la cresterea economica si la reducerea fiscalitatii in Romania!", scrie Rovana Plumb, intr-o scrisoare deschisa adresata celor trei lideri ai partidelor parlamentare din opozitie si remisa Ziare.com.

Aceasta a subliniat ca li se adreseaza "in calitate de presedinta-interimar a PSD, dar si de cetatean al acestei tari", exprimandu-si speranta ca cei trei lideri vor sustine "in continuare eforturile Parlamentului Romaniei de a adopta un proiect extrem de important pentru economia romaneasca, pentru mediul de afaceri si pentru intreaga societate".

Iohannis se gandeste daca promulga Codul Fiscal: Sa renuntam la iluzii!

Ministrul ...citeste mai departe despre "PSD vrea ajutorul Opozitiei: Sa-i cerem impreuna lui Iohannis sa promulge Codurile fiscale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rovana Plumb Cod Fiscal, #Rovana Plumb opozitie Cod Fiscal, #Rovana Plumb scrisoare Gorghiu Blaga , #Stiri Guvern