PSD-istii au plecat de la discursul lui Iohannis. Presedintele: Ati obosit deja? Ghinion!

Marti, 07 Februarie 2017, ora 12:35
4121 citiri
PSD-istii au plecat de la discursul lui Iohannis. Presedintele: Ati obosit deja? Ghinion!
Foto: Digi24

Parlamentarii social-democrati s-au ridicat si au plecat din sala de plen in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis, in momentul in care seful statului a cerut PSD sa rezolve criza pe care a declansat-o in incercarea de a scapa de Justitie politicienii penali.

In momentul in care Iohannis a spus ca "demisia Guvernului ar fi prea putin", social-democratii au inceput sa vocifereze si au plecat din sala. Seful statului i-a ironizat de la tribuna plenului. "Ati obosit deja? Ghinion!", a spus Iohannis, in aplauzele Opozitiei.

Aceasta insa nu a fost singura reactie ostila a majoritatii parlamentare fata de seful statului. Iohannis a fost intampinat la sosirea la Parlament de vicepresedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Mihai Gotiu si Catalin Predoiu. Liderii celor doua camere, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, au asteptat in sala, langa tribuna de prezidiu, unde au vorbit unul cu altul minute bune.

Totodata, mai multi parlamentari PSD au venit pregatiti cu pancarte pe care scria "BINOMUL".

La discursul presedintelui nu au participat nici premierul Sorin Grindeanu si niciunul dintre ministrii sai, desi mai multi dintre ei sunt si parlamentari. Dragnea a spus ca

Citeste integral discursul lui Iohannis din Parlament. ...citeste mai departe despre "PSD-istii au plecat de la discursul lui Iohannis. Presedintele: Ati obosit deja? Ghinion!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PSD reactie discurs Iohannis Parlament , #Stiri Guvern