PSD: Grindeanu si Ponta nu reprezinta partidul in tentativa ilegala de preluare prin forta a puterii

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 22:49
731 citiri
PSD: Grindeanu si Ponta nu reprezinta partidul in tentativa ilegala de preluare prin forta a puterii
Foto: Arhiva Ziare.com

PSD transmite, vineri, ca Sorin Grindeanu si Victor Ponta nu reprezinta partidul in "tentativa de preluare prin forta a puterii executive a statului", fiind o actiune ilegala si neconstitutionala.

"PSD condamna categoric tentativa ilegala si neconstitutionala a celor doi fosti membri ai partidului, Sorin Grindeanu si Victor Ponta, de a prelua puterea executiva a statului roman.

In toate aceste actiuni ilegale, cei doi nu reprezinta Partidul Social Democrat si nu au niciun drept sa angajeze numele partidului intr-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice si constitutionale", se arata intr-un comunicat de presa al PSD.

Liderii social-democrati spun ca niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat sa intreprinda aceste actiuni ilegale, "ceea ce inseamna ca cei doi actioneaza strict in nume propriu, avand intreaga raspundere, de orice natura, pentru faptele lor".

Citeste mai multe despre evenimentele de vineri din PSD:

Ponta revine in Guvern. Grindeanu l-a numit secretar general. Ce alte planuri mai are premierulPonta, de la Palatul Victoria: Guvernul nu se inchide ca un supermarket la dorinta dlui Dragnea. Grindeanu a trecut un test aproape mafiotGrindeanu ii cere lui Iohannis vacantarea posturilor lui Sevil Shhaideh si Carmen DanMesajul lui Grindeanu pe Facebook: #dragneademisiaGrindeanu a demis 4 secretari de stat, inclusiv fostul sofer al lui Dragnea ...citeste mai departe despre "PSD: Grindeanu si Ponta nu reprezinta partidul in tentativa ilegala de preluare prin forta a puterii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PSD Ponta Grindeanu preluare forta putere, #criza PSD Ponta Dragnea Grindeanu , #Stiri Guvern