PSD cauta solutii sa-l puna pe Dragnea premier: Cat acea lege e in vigoare, imi va fi foarte greu

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 17:43
2208 citiri
PSD cauta solutii sa-l puna pe Dragnea premier: Cat acea lege e in vigoare, imi va fi foarte greu
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, atat timp cat Legea 90/2001 va fi in vigoare, lui ii va fi foarte greu sa devina premier, social-democratii cautand in prezent o posibilitate legala in acest sens.

"Functia de presedinte de partid si functia de prim-ministru detinuta de un singur om reprezinta o incarcatura foarte mare. Din acest motiv, daca vreodata se va mai ajunge la aceasta situatie, partidul si cel care este in functia de presedinte trebuie sa cumpaneasca foarte bine daca e corect sau nu, daca este eficient sau nu, daca este periculos sau nu. Lucru care se va si intampla in perioada urmatoare", a afirmat Liviu Dragnea, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria.

Avocatul Poporului s-ar putea sesiza referitor la legea care-i interzice lui Dragnea sa fie premier.

Presedintele PSD a mai spus, referitor la legea 90/2001, ca social-democratii cauta o posibilitate legala care sa ii permita sa fie premier, in conditiile in care a fost condamnat cu ...citeste mai departe despre "PSD cauta solutii sa-l puna pe Dragnea premier: Cat acea lege e in vigoare, imi va fi foarte greu" pe Ziare.com

#Dragnea lege premier , #Stiri Guvern