PSD, alta scrisoare pentru ambasade: Ponta nu e acuzat de coruptie, Iohannis a fost si el cercetat

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 16:14
819 citiri
PSD, alta scrisoare pentru ambasade: Ponta nu e acuzat de coruptie, Iohannis a fost si el cercetat

PSD a transmis ambasadelor de la Bucuresti o noua scrisoare, dupa cea de la finele saptamanii trecute, in care arata ca respingerea de catre deputati a cererii DNA de urmarire penala a lui Ponta a fost conform legii si ca si presedintele Iohannis a candidat cercetat fiind pentru conflict de interese.

"Votul de astazi (marti - n.red.) a fost in concordanta cu legile si Constitutia Romaniei. Majoritatea parlamentara a respins cererea DNA in cazul premierul Victor Ponta, stabilind astfel ca nu exista motive pentru inceperea unei urmariri penale privind un posibil conflict de interese", scriu social-democratii in scrisoarea transmisa diplomatilor dupa votul de marti si obtinuta de Mediafax.

Totodata, in scrisoare se precizeaza ca si Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, un aviz negativ referitor la cererea Directiei Nationale Anticoruptie, cu 7 voturi "pentru", 18 "impotriva" si o abtinere.

"Trebuie notat ca in aceste acuzatii aduse impotriva premierului Victor Ponta ...citeste mai departe despre "PSD, alta scrisoare pentru ambasade: Ponta nu e acuzat de coruptie, Iohannis a fost si el cercetat" pe Ziare.com

#PSD scrisoare ambasada SUA, #ambasada SUA Ponta coruptie , #Stiri Guvern