PSD a trecut la represalii impotriva filialelor care au pierdut alegerile de acum o saptamana

Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 14:18
807 citiri
PSD a trecut la represalii impotriva filialelor care au pierdut alegerile de acum o saptamana
Foto: Arhiva Ziare.com

Conducerea PSD a luat primele masuri, dupa ce a pierdut in fata PNL alegerile pentru Primaria Deva.

Astfel, conducerea organizatiei locale PSD Deva a fost dizolvata, iar secretarul general al filialei judetene PSD Hunedoara, Radu Barb, a fost revocat din functie si suspendat pentru sase luni, noteaza Stiri pe Surse.

"Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Hunedoara au analizat implicarea in campania electorala a unor membri cu functii de conducere in partid. Secretarul executiv al organizatiei judetene PSD Hunedoara a fost revocat din functie si suspendat din partid pentru o perioada de sase luni.

Disciplina de partid trebuie respectata si trebuie sa se munceasca. Nu poti face performanta in politica fara disciplina in partid", a declarat, sambata, presedintele filialei judetene PSD Hunedoara, deputatul Laurentiu Nistor.

Din PSD Deva au fost exclusi patru membri, intre care si secretarul executiv Vasile Tonea.

Dupa aceste decizii, secretarul general al filialei judetene PSD Hunedoara, Radu Barb, a sustinut ca nu se considera vinovat pentru pierderea alegerilor de primar la Deva si ca va contesta decizia la Biroul Permanent.

"Nu sunt vinovat pentru pierderea alegerilor. Alegerile s-au pierdut din cauza incompetentei strategilor de campanie adusi de la Targu Mures, a neimplicarii in campanie a presedintelui interimar al PSD Deva, Natalia Intotero, a desemnarii unui candidat nepotrivit si a deciziilor gresite ale presedintelui partidului", a aratat Radu Barb.

Amintim ca Primaria Deva a fost castigata de candidatul PNL, Florin Oancea, care a obtinut peste 42% dintre voturile valabil exprimate.

Citeste si Noul primar al Devei a fost exmatriculat din facultate dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui ...citeste mai departe despre "PSD a trecut la represalii impotriva filialelor care au pierdut alegerile de acum o saptamana" pe Ziare.com

#PSD alegeri Deva, #PSD pierdut alegeri DEVA , #Stiri Guvern