PSD a incercat sa-i convinga pe liberali sa voteze motiunea. Li s-au facut oferte generoase, spune Ludovic Orban (Video)

Marti, 20 Iunie 2017, ora 08:42
1212 citiri
PSD a incercat sa-i convinga pe liberali sa voteze motiunea. Li s-au facut oferte generoase, spune Ludovic Orban (Video)
Foto:Facebook/Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri PSD, dar niciunul nu a "cedat la niciun fel de presiune" sau "promisiune", pentru ca altfel "nu vor mai fi parlamentari PNL".

"Cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri ai PSD, li s-au facut oferte generoase si chiar asupra unora s-au exercitat presiuni. Dupa stiinta mea, pana astazi, niciun parlamentar liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune. Si va repet, eu am incredere in parlamentarii PNL, pentru ca altfel nu vor mai fi parlamentari ai PNL", a spus Ludovic Orban la Realitatea Tv.

Ludovic Orban a mentionat ca liberalii vor fi prezenti la citirea motiunii de cenzura, dar nu vor vota.

Intrebat daca vor fi exclusi din partid liberalii care se vor indrepta spre urne la votul motiunii de cenzura, Orban a raspuns "sigur, asta e clar" si a reafirmat ca are incredere in parlamentarii PNL.

"Astazi am avut reuniunea Biroului Politic al partidului si intalnirea cu grupurile parlamentare si am hotarat sa fim prezenti la dezbaterea motiunii si sa nu votam. Niciun parlamentar liberal nu se va duce sa ia bilele pentru a vota. (...) Sigur, e o procedura parlamentara la care vom participa, dar niciunul dintre parlamentari nu va vota. Eu am incredere in toti parlamentarii PNL", a subliniat presedintele PNL.

Ludovic Orban a sustinut ca tot ce construiesc in plan extern presedintele Iohannis si diplomatia romaneasca "se darama" in Romania, criza politica interna afectand imaginea tarii.

"Tot ce construiesc Klaus Iohannis si diplomatia romaneasca pentru Romania, in ultima perioada, in care este evident ca presedintele Romaniei se bucura de apreciere si de sustinere in randul celor mai puternice natiuni ale lumii, se darama in Romania din niste motive pe care personal nu pot sa le inteleg foarte bine. (...)

Criza politica afecteaza grav imaginea Romaniei, perturba bunul mers al economiei romanesti, pune in pericol foarte multe din lucrurile care urmeaza sa se intample in Romania. Cei care au primit votul cetatenilor si-au batut joc de votul cetatenilor. (...) In ce ne priveste, vom face tot ce putem ca sa scapam de orice fel de guvern care sa fie girat de PSD", a declarat presedintele PNL. ...citeste mai departe despre "PSD a incercat sa-i convinga pe liberali sa voteze motiunea. Li s-au facut oferte generoase, spune Ludovic Orban (Video)" pe Ziare.com

#Ludovic Orban presedinte PNL, #liberali prezenti citire motiune , #Stiri Guvern