PSD a facut publice listele pentru alegeri: Candidati penali si nume controversate

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 17:30
1061 citiri
PSD a facut publice listele pentru alegeri: Candidati penali si nume controversate
Foto: Digi 24 TV

PSD a facut cunoscute listele complete de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe ele figurand mai multi cercetati penal sau chiar condamnati, dar si alte nume controversate.

Primul este chiar Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul si trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in dosarul fostei sale sotii.

Si Victor Ponta este pe primul loc la Camera Deputatilor in judetul Gorj, in ciuda numeroaselor dosare pe care le are la DNA si a faptului ca este judecat la Inalta Curte in dosarul Turceni-Rovinari.

Ecaterina Andronescu ocupa primul loc la Senat in Bucuresti, fiind cercetata penal de DNA pentru abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani in unul din dosarele Microsoft.

Deputatul Mircea Draghici este pe locul doi in Arges la Camera Deputatilor, desi este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Senatorul Niculae Badalau isi ...citeste mai departe despre "PSD a facut publice listele pentru alegeri: Candidati penali si nume controversate" pe Ziare.com

#candidati penali PSD parlamentare 2016 , #Stiri Guvern