Pruna: Ce se intampla la Autoritatea pentru Cetatenie e dezastruos - posturi ocupate pe relatii

Joi, 03 Martie 2016, ora 12:16
1062 citiri
Pruna: Ce se intampla la Autoritatea pentru Cetatenie e dezastruos - posturi ocupate pe relatii
Foto: Guvernul Romaniei (Arhiva)

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat joi ca a trimis un control la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, iar concluziile privind activitatea institutiei sunt dezastruoase.

Intrebata cum comenteaza situatia de la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, Raluca Pruna a spus: "As dori sa nu fac niciun fel de comentariu. Ce se intampla acolo este scandalos si imi pare rau ca angajati ai Autoritatii Nationale pentru Cetatenie au ales sa exporte in presa o problema institutionala".

Ministrul Justitiei a precizat ca a trimis un control la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, iar concluziile le va prezenta joi.

"Am trimis un control la ANC si, pentru ca am exportat in presa, veti afla astazi concluziile, care sunt dezastruoase cu privire la activitatea ANC", a mai spus Raluca Pruna, la intrarea in sediul Institutului National de Statistica, unde participa la bilantul Directiei de Investigare a ...citeste mai departe despre "Pruna: Ce se intampla la Autoritatea pentru Cetatenie e dezastruos - posturi ocupate pe relatii" pe Ziare.com

#Autoritate Cetatenie posturi relatii, #Autoritate Cetatenie dezastru , #Stiri Guvern