Proiectul privind impozitarea pensiilor speciale va fi introdus joi si in plenul reunit al Parlamentului

Miercuri, 17 Iunie 2020, ora 14:39
764 citiri
Proiectul privind impozitarea pensiilor speciale va fi introdus joi si in plenul reunit al Parlamentului
Foto: Facebook/ Alfred Simonis

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor speciale, care urmeaza sa fie aprobat miercuri de Camera Deputatilor, va fi supus votului si in plenul reunit al Parlamentului de joi, pentru ca se refera si la pensiile deputatilor si senatorilor.

"Pentru ca in aceasta lege (cea privind impozitarea pensiilor care urmeaza sa fie adoptata de Camera Deputatilor miercuri - n.r.) se face referire inclusiv la categoria parlamentari, pentru a nu exista niciun fel de dubiu de neconstitutionalitate, va propun ca maine (joi - n.r), in plenul reunit, sa introducem acest proiect la plenul reunit strict pentru articolul care face referire la parlamentari.

Asa cum stiti, pentru parlamentari e nevoie de un plen comun care sa modifice Statutul parlamentarilor. Presedintele Comisiei de statut este aici, maine dimineata va face sedinta, iar pentru acest articol plenul reunit sa dea din nou un vot.

In acest fel avem o lege constitutionala prin care eliminam toate pensiile speciale din Romania", a spus liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, in plenul Camerei Deputatilor.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a mentionat ca joi dimineata se vor reuni Birourile permanente ale Parlamentului pentru a introduce pe ordinea de zi acest proiect.

#Alfred Simonis PSD, #Alfred Simonis pensii speciale, #Alfred Simonis vot , #Stiri Guvern