Primăria unui oraș din România și-a mutat sediul într-un hotel. Au scos paturile și au transformat camerele în birouri

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 12:20
698 citiri
Primăria unui oraș din România și-a mutat sediul într-un hotel. Au scos paturile și au transformat camerele în birouri
Primăria din Tulcea va avea cel puțin un an sediul într-un hotel FOTO Digi24

Funcționarii primăriei unui mare oraș din România merg la birou la hotel.

Primăria din Tulcea și-a mutat temporar sediul la un hotel din oraș, acolo unde și-au amenajat camerele astfel încât să semene cu o instituție publică.

Funcţionarii publici au eliberat sediul autorităţii locale pentru lucrările de modernizare care sunt estimate că vor dura un an, conform Digi24.

Instituţia publică plăteşte unităţii de cazare 6.600 de euro pe lună, un preţ de aproape două ori mai mic faţă de ofertele primite din partea altor hoteluri din municipiu, au precizat reprezentanţii primăriei.

Pentru a face loc birourilor, proprietarul unităţii de cazare a scos paturile din camerele corpului de clădire pus la dispoziţie autorităţii locale, iar acestea au fost înlocuite de angajaţi cu rafturi şi birouri, scrie Agerpres. În plus, geamurile ghişeelor care-i despărţeau pe funcţionarii publici de contribuabili au dispărut în noul sediu.

La finele anului trecut, consilierii locali tulceni au aprobat o hotărâre privind modernizarea sediului autorităţii locale, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 14.212.380,02 lei, inclusiv TVA.

Obiectivul general al investiţiei finanţate prin Programul Operaţional Regional este îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirii Primăriei municipiului Tulcea, iar lucrările vor dura 12 luni. ...citeste mai departe despre "Primăria unui oraș din România și-a mutat sediul într-un hotel. Au scos paturile și au transformat camerele în birouri" pe Ziare.com

#primarie tulcea, #sediu primarie, #autoritati locale , #Stiri Guvern