Primaria Capitalei are datorii de 400 de milioane de lei catre Termoenergetica. Anuntul facut de Nicusor Dan

Vineri, 21 Mai 2021, ora 12:46
884 citiri
Primaria Capitalei are datorii de 400 de milioane de lei catre Termoenergetica. Anuntul facut de Nicusor Dan
Primaria Municipiului Bucuresti FOTO Facebook/ Primaria Municipiului Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri ca Primaria Municipiului Bucuresti a acumulat datorii de aproximativ 400 de milioane de lei catre Compania Municipala Termoenergetica, dar ca aceasta intarziere va fi recuperata, avand in vedere ca in perioada verii subventia este mult mai mica.

Intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul Primariei, edilul a aratat ca, in ultima perioada, "situatia financiara a PMB nu a fost cea mai fericita", dar a mentionat ca acest aspect se imbunatateste "in ritm rapid".

"Pe partea financiara am acumulat datorii care sunt in jur de 400 de milioane, numai ca aceste datorii vor fi recuperate pentru ca a trecut perioada de iarna in care subventia era foarte mare, iar daca vom continua sa platim - acum pentru ca subventia lunara e mult mai mica - o sa recuperam", a precizat el.

In ceea ce priveste deficientele in furnizarea apei calde, edilul general a declarat ca, pe moment, se inregistreaza "sincope punctuale", inclusiv ca urmare a faptului ca ELCEN functioneaza cu doua CET-uri din patru. ...citeste mai departe despre "Primaria Capitalei are datorii de 400 de milioane de lei catre Termoenergetica. Anuntul facut de Nicusor Dan" pe Ziare.com

#Primaria Municipiului Bucuresti, #datorii, #termoenergetica, #NIcusor Dan , #Stiri Guvern