Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa intalnirea Iohannis-Trump: Niciun cuvant despre coruptie

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 14:14
724 citiri
Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa intalnirea Iohannis-Trump: Niciun cuvant despre coruptie
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Liviu Dragnea a avut sambata, la pranz, o prima reactie dupa intalnirea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, de la Casa Alba.

"Salut faptul ca parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii se intareste! Iata cum consensul national privind alocarea celor 2% din PIB pentru Aparare a dus la rezultate concrete", a scris pe Facebook Liviu Dragnea

In plus, presedintele Camerei Deputatilor vrea sa vada si ceva rezultate economice: "Sper ca parteneriatul strategic cu SUA sa aiba efecte si in plan economic".

Dragnea nu a zis nimic insa despre remarcile presedintelui Trump referitoare la lupta anticoruptie din tara noastra.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump s-au intalnit, vineri, la Washington. Trump l-a intampinat pe Iohannis si i-a urat "bun venit unui adevarat aliat". Totodata, la inceputul discutiilor dintre cei doi din Biroul Oval, Trump a mentionat si "parteneriatul maret" dintre Romania si SUA.

Cei doi au sustinut apoi o conferinta de presa comuna, in Gradina Trandafirilor de la Casa Alba, in care Trump a aplaudat curajul lui Iohannis in lupta anticoruptie, a anuntat ca Statele Unite il sustin oficial in aceasta lupta si ca au incredere ca seful statului roman o va castiga.

Intrebat si daca investitorii americani sunt afectati de coruptia din Romania, Trump a spus ca sunt tot mai multi care aleg tara noastra ca destinatie pentru afaceri, astfel ca progresele sunt evidente in acest domeniu. "Stim tot ce se intampla" in Romania, a tinut sa sublinieze Trump.

Citeste si Ce inseamna sprijinul neconditionat aratat de Trump lui Iohannis in razboiul impotriva coruptiei

Iata si ce a inteles Tariceanu din mesajul lui Trump de sustinere a luptei anticoruptie

B.B. ...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa intalnirea Iohannis-Trump: Niciun cuvant despre coruptie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Trump Dragnea , #Stiri Guvern