Prima reactie a lui Dragnea dupa declaratiile taioase ale lui Tudose (Video)

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 13:58
1026 citiri
Prima reactie a lui Dragnea dupa declaratiile taioase ale lui Tudose (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns marti, cu putin inainte de ora 13:30, la sediul PSD din Kiseleff, unde liderii social-democrati au fost convocati de urgenta dupa declaratiile premierului Mihai Tudose care a anuntat ca va face remanieri importante in Guvern si a acuzat conducerea ca a fabricat sondaje ca sa-l determine sa demisioneze.

Dragnea nu a dat foarte multe declaratii si a vrut sa para cat mai relaxat, asa ca a zambit si a glumit mult cu jurnalistii. Mai mult, seful PSD a negat ca ar fi vreo tensiune intre el si Tudose, in ciuda declaratiilor premierului, care nu au lasat loc de prea multe interpretari.

Dragnea a anuntat ca joi a convocat Comitetul Executiv National, precum si o sedinta a coalitiei, unde vor fi luate decizii in legatura cu soarta guvernului.

"La partid se fac discutii politice! Am convocat CExN, pentru joi la 17:00, am vorbit si cu Tariceanu, joi la 16:00 facem o sedinta de coalitie. Fiind vorba de intentii de remaniere, astea sunt forurile statutare unde se iau astfel de decizii", a spus Dragnea.

Despre sedinta de azi a negat ca ar fi una de urgenta, sustinand ca e o simpla intalnire intre colegi de partid: "E o intalnire, ne mai intalnim din cand in cand membrii de partid".

Despre relatia cu Tudose a spus din partea lui nu exista tensiuni, ca el e relaxat, si ca isi doreste ca premierul sa conduca in continuare guvernul si sa implementeze programul de guvernare.

"Relatia e la fel ca la inceput, ca atunci cand l-am propus. Eu vreau sa pun in practica programul de guvernare, cu actualul premier. Zic sa fim mai calmi, eu sunt destul de relaxat", a mai spus Dragnea.

El a insistat ca nu e nicio criza la acest moment in PSD: "Din cate stiu eu nu e o criza in PSD. Am vorbit cu aproape toti colegii azi".

In ce priveste posibilitatea ca Tudose sa trimita la Cotroceni scrisorile de remaniere a ministrilor penali inainte de joi, cand va avea loc sedinta CExN, Dragnea a spus ca nu isi imagineaza ca premierul ar face asa ceva.

"Discutam in partid totusi. In partid se fac discutii politice, nu barbatesti", a spus Dragnea, dupa care a inceput sa faca glume cu jurnalistii: "Tot barbateste o sa discut si eu, nu pot femeieste".

...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Dragnea dupa declaratiile taioase ale lui Tudose (Video)" pe Ziare.com

#Dragnea reactie Tudose atac remaniere , #Stiri Guvern