Prima intalnire Ciolos-Iohannis, dupa investire: Bugetul si refugiatii, printre subiectele abordate

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 18:16
793 citiri
Prima intalnire Ciolos-Iohannis, dupa investire: Bugetul si refugiatii, printre subiectele abordate
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis si prim-minstrul Dacian Ciolos au avut, luni, prima intalnire la Cotroceni dupa investirea noului Cabinet.

Discutiile au vizat "probleme de actualitate, precum situatia refugiatilor in contextul ultimelor evenimente din Europa si constructia bugetului de stat pentru anul 2016", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Ciolos, intalnire cu Iohannis

"In contextul in care legea bugetului de stat trebuie inaintata cu celeritate Parlamentului spre dezbatere si adoptare, cei doi oficiali au fost de acord ca actul normativ trebuie sa aiba la baza o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea Romaniei astfel incat, in urmatoarele luni, sa poata fi puse bazele reformelor in domeniile cele mai importante", mai arata sursa citata.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0]; if (d.getElementById(id) ) return; js = d.createElement (s) ; js.id = id; ...citeste mai departe despre "Prima intalnire Ciolos-Iohannis, dupa investire: Bugetul si refugiatii, printre subiectele abordate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos intalnire Iohannis, #refugiati intalnire Ciolos Iohannis , #Stiri Guvern