Presedintia, Guvernul si SPP incep discutii pentru aeronava demnitarilor; Ponta: Procedurile dureaza

Luni, 11 Mai 2015, ora 20:53
1025 citiri
Presedintia, Guvernul si SPP incep discutii pentru aeronava demnitarilor; Ponta: Procedurile dureaza
Foto: Facebook/Victor Ponta

Guvernul discuta cu Presedintia si Serviciul de Protectie si Paza pentru asigurarea unei aeronave oficiale destinate demnitarilor si va lua o decizie, a declarat premierul Victor Ponta, spunand insa ca nu stie daca procedurile pentru asigurarea unui astfel de avion pot fi incheiate in acest an.

"Vom lua o decizie in funcie de aceste discutii. Procedurile dureaza", a adaugat Ponta, precizand ca va fi format un grup comun de lucru in acest sens.

El a amintit ca, in anii anteriori, s-a considerat ca este nevoie ca presedintele, premierul si presedinti celor doua camere ale Parlamentului sa foloseasca o aeronava oficiala, dar ca fostul presedinte Traian Basescu s-a opus, probabil "din populism sau pentru ca i se termina madatul si nu mai beneficia".

In noiembrie 2013, premierul Victor Ponta a dispus constituirea unei comisii interministeriale care sa negocieze cu Guvernul italian achizitionarea unei aeronave pentru demnitari, dupa ce oficialii Guvernului au aratat ca Romania este ...citeste mai departe despre "Presedintia, Guvernul si SPP incep discutii pentru aeronava demnitarilor; Ponta: Procedurile dureaza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta avion prezidential , #Stiri Guvern