Presedintele si premierul se compara reciproc cu Ceausescu

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 08:22
1254 citiri
Presedintele si premierul se compara reciproc cu Ceausescu

Presedintele Traian Basescu l-a comparat, luni, pe Victor Ponta cu Ceausescu, dupa ce a declarat ca acesta transmite mesaje diferite in strainatate fata de cele din tara. Victor Ponta nu a ramas dator si i-a intors presedintelui comparatia.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca numai Nicolae Ceausescu a crezut ca poate pacali lumea spunand una in strainatate si alta in tara, iar in prezent aceasta practica ar fi folosita si de premierul Victor Ponta.

Seful statului s-a referit la faptul ca premierul Victor Ponta a acordat interviuri in strainatate in care a spus ca isi doreste o coabitare cu presedintele in urma lectiei referendumului din vara, sustinand ca in tara seful Guvernului prezinta "minciuni" despre Consiliul European.

"Totul are o limita in tratamentul pe care il accept de la mincinosi. Am vazut interviuri in care domnul prim-ministru vorbeste de lectia pe care a invatat-o in aceasta vara si cum isi doreste el coabitarea. Vreau sa ii spun ca cei carora le-a dat interviul au primit si declaratiile de aici, cu certitudine le-au primit. Nu poti, pentru presa externa, pentru a-ti crea imaginea ca ai inteles lectia verii, sa ai nevoie sa spui ca ?vreau sa coabitez, stiu ce am de facut cu presedintele Basescu? pentru ca ai nevoie de aceasta minciuna, iar in tara sa il utilizezi pe Basescu si pe afise, pe campanii virale pe Internet si in declaratii si in minciuni cu privire la ce s-a intamplat la Consiliul European", a spus Basescu, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

La randu-i, Victor Ponta a declarat, luni seara, ca presedintele Traian Basescu este disperat si pornit impotriva tuturor, ca Ceausescu in 1989.

Premierul Ponta a spus ca isi doreste ca acesta sa iasa public zilnic, cu insulte si amenintari, pentru ca alegatorii sa isi aminteasca "ce inseamna Basescu"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu vs Victor Ponta, #insulte Basescu Ponta, #program guvernare Victor Ponta , #Stiri Guvern