Presedintele Bulgariei: Nu trebuie sa fim separati de Romania in procesul de aderare la Schengen

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 23:35
1042 citiri
Presedintele Bulgariei: Nu trebuie sa fim separati de Romania in procesul de aderare la Schengen
Foto: Act Media

Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, sustine ca tara sa nu trebuie sa fie separata de Romania in procesul de aderare la Schengen.

El a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca cele doua tari au rezultate bune si este convins ca vor incheia impreuna, cu succes, acest drum spre statutul de membru Schengen.

Romania si Bulgaria s-au saturat de amanari in Schengen: Nu e corect, nu meritam acest lucru!

"Astazi am avut discutii reusite cu partenerii mei, presedintele, prim-ministrul, presedintele Senatului. Am cazut de acord ca ceea ce am inceput impreuna, vom duce la capat impreuna, din Bulgaria si Romania, ca un proiect de succes. Pentru ca nu este vorba doar de discutii politice, de conditii tehnice, ci si despre buna cooperare, despre a fi un partener de incredere. Iar increderea se bazeaza pe rezultate. Daca vorbim despre Schengen, Romania si Bulgaria au rezultate.

Asiguram securitatea granitelor europene. Sistemele noastre de comunicare si tehnologice de la ...citeste mai departe despre "Presedintele Bulgariei: Nu trebuie sa fim separati de Romania in procesul de aderare la Schengen" pe Ziare.com

#Romania Bulgaria Schengen, #Romania aderare Schengen , #Stiri Guvern