Presedintele absent si spectacolul ipocriziei

Vineri, 11 Martie 2016, ora 12:00
868 citiri
Presedintele absent si spectacolul ipocriziei

Romania traverseaza o criza de proportii a Justitiei prin decizia in privinta supravegherii tehnice realizata de SRI in baza mandatelor judecatoresti in dosarele penale.

Efectele motivarii CCR sunt deocamdata greu de anticipat. E clar ca, si sa fie in continuare utilizata tehnica SRI printr-un artificiu legislativ de avarie, tot va fi nevoie de investitii serioase si la DNA, si la DIICOT, si la Interne pentru extinderea centrelor tehnice sau constituirea lor si pentru angajarea de oameni.

Discutam de vreo 60 de milioane de euro, repet, daca tehnica SRI va putea fi folosita in continuare, ceea ce este la limita motivarii CCR.

Intr-o atare situatie, pe care insusi directorul SRI o califica drept periculoasa pentru securitatea nationala, unde e seful statului? Cum unde? In vacanta in Tara Sfanta.

Da, a fost o bucatica de vizita de stat incheiata joi la pranz. Presedintele si-a prelungit, insa, sejurul, pentru ca probabil doamna nu apucase sa poarte toate toaletele ...citeste mai departe despre "Presedintele absent si spectacolul ipocriziei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CCR neconstitutionalitate interceptari, #Iohannis CSAT interceptari , #Stiri Guvern