Presedinte in sectia de votare: Mircea Kivu povesteste despre vizita lui Vanghelie si cosmarul din zori

Luni, 06 Iunie 2016, ora 18:51
1590 citiri

Atentie maxima, vigilenta, temeri, oboseala si multa, multa rabdare, acestea sunt principalele ingrediente ale unei zile de alegeri pentru un presedinte de sectie, obligat sa nu greseasca o virgula si nevoit sa stea cu ochii in patru aproape 24 de ore.

"Azi-noapte am trait una din cele mai traumatizante experiente din viata - presedinte de sectie de votare", a postat, luni, pe Facebook sociologul Mircea Kivu, motiv pentru care Ziare.com l-a invitat sa povesteasca ce i s-a intamplat in aceasta duminica.

Despre chei de control, vot multiplu si teama ca se blocheaza sistemul informatic

"Am fost presedinte la o sectie de votare de pe soseaua Panduri, din Bucuresti, unde locuiesc. Am dat examen de expert electoral la AEP si sunt inscris in corpul expertilor. Mai fusesem observator demult de tot, in 1992, cand era cu totul alta atmosfera.

In cursul zilei a fost relativ ok, adica oamenii din biroul sectiei de votare, chiar daca erau din partide adverse, se purtau civilizat, isi ...citeste mai departe despre "Presedinte in sectia de votare: Mircea Kivu povesteste despre vizita lui Vanghelie si cosmarul din zori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Kivu presedinte sectie vot, #Vanghelie alegeri locale 2016, #vot alegeri Bucuresti 2016 , #Stiri Guvern