Premierul Tudose lanseaza programul "prima umbrela politica" - Mohammad Murad, primul beneficiar

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 23:52
1104 citiri
Premierul Tudose lanseaza programul "prima umbrela politica" - Mohammad Murad, primul beneficiar
Foto: Facebook Mihai Tudose

Presedintele Federatiei Patronale din Turism, Mohammad Murad, a anuntat marti ca nu este de acord cu controalele din ultima perioada ale comisarilor de la Protectia Consumatorilor, care fac "mare tam-tam" daca gasesc un hotel cu deficiente, lucru care duce la crearea unei imagini negative in domeniu.

Receptiv la acest gen de "probleme", premierul Mihai Tudose a spus, la randul sau, ca nici lui nu ii plac cei care taie in carne vie si acolo unde nu este cazul.

Dupa acest gen de declaratii, organele de control ale statului probabil se vor gandi de doua ori inainte sa treaca pragul proprietatilor fratilor Murad.

Cand premierul prieten transmite semnale de intimidare catre autoritatea de control

Mohammad Murad si-a inaugurat marti ultima investitie din domeniul turistic- Hotelul Royal Phoenicia din Mamaia.

Inaugurarea s-a bucurat de participarea premierului Mihai Tudose, insotit de cativa membri ai cabinetului, a presedintelui PSD Liviu Dragnea, a fostului copresedinte PNL Vasile Blaga, insotit si el de Catalin Predoiu, si a mai multor autoritati locale din judetul Constanta.

Dupa ce Mohammad Murad, gazda, a exprimat nemultumiri fata de comportamentul inspectorilor OPC, premierul Mihai Tudose a afirmat:

"Nu imi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc ca ei sunt salvatorii natiei si care taie in carne vie chiar si acolo unde nu e cazul, neaplicand nici legislatia in vigoare pe legea preventiei. Bineinteles acolo unde sunt cazuri flagrante, cu alimente stricate, spatiu de cazare de orice altceva numai de turist nu, evident ca masurile drastice se impun si pot fi date si ca exemplu".

Un premier cu expertiza in domeniu

Actualul premier Mihai Tudose a "impins" extrem de energic, pe vremea cand era presedinte al Comisiei economice din Camera Deputatilor, un proiect, care s-a transformat in lege, prin care a fost eliminat impozitul pe profit in HoReCa, industria beneficiind in prezent de un scazut impozit forfetar.

Legislatia a fost initiata de catre actualul ministru al turismului, Mircea Titus Dobre, pe atunci parlamentar de Constanta si politician cu o sustinere foarte apropiata din toate punctele de vedere de industria HoReCA. Legea a fost gandita astfel incat mariile afaceri din Turism sunt mai bland impozitate decat micile afaceri ale domeniului - lucru exlicabil mai ales din prisma marilor hotelieri care l-au sustinut de-a lungul timpului pe actualul ministru.

Industria in care are mari interese Mohammad Mur ...citeste mai departe despre "Premierul Tudose lanseaza programul "prima umbrela politica" - Mohammad Murad, primul beneficiar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Tudose Mohammad Murad Mihai Tudose , #Stiri Guvern