Premierul Tudose, ironizat dupa ce a anuntat oficial ca joi va vorbi la telefon cu Juncker

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 22:41
876 citiri
Premierul Tudose, ironizat dupa ce a anuntat oficial ca joi va vorbi la telefon cu Juncker
Foto: Facebook/ Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va vorbi la telefon, joi, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Potrivit programului oficial al Guvernului, remis Ziare.com, cei doi vor vorbi la telefon incepand cu ora 11:00. Acest eveniment nu apare insa si in agenda premierului de pe site-ul Guvernului.

Tudose este insa ironizat de purtatorul de cuvant al PPE, europarlamentarul roman Siegfried Muresan, care sustine ca premierul roman este primul sef de Guvern din UE care anunta ca va vorbi la telefon cu Juncker.

"Premierul Mihai Tudose este primul sef de guvern din Uniunea Europeana care anunta ca va avea o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Alti prim-ministri europeni discuta saptamanal cu presedintele Comisiei Europene, fara a simti nevoia sa vorbeasca in gura mare despre asta.

Data viitoare ne va anunta si cand ii va trimite un SMS lui Juncker?", scrie pe Facebook Siegfried Muresan.

Precedenta convorbire dintre cei doi a avut loc in urma cu 8 zile, cand Tudose si Juncker au avut o intalnire oficiala la Bruxelles.

Dupa acea intalnire, Siegfried Muresan a spus ca este foarte grav faptul ca niciunul dintre presedintii institutiilor europene nu a acceptat sa iasa in conferinta comuna de presa cu premierul Mihai Tudose.

Dragnea spune ca Tudose a fost mahnit la Bruxellles: Vor fi sesizate institutiile statului. Se face mult prea mult rauTudose: Nu am fost chemat la Bruxelles, m-am dus singur. Conferinta de presa a fost la etaj, nu in beci

F.N. ...citeste mai departe despre "Premierul Tudose, ironizat dupa ce a anuntat oficial ca joi va vorbi la telefon cu Juncker" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Tudose telefon Juncker, #Mihai Tudose convorbire Juncker , #Stiri Guvern