Premierul Ponta, prima reactie din SUA legata de armistitiul din Ucraina

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 08:11
864 citiri
Premierul Ponta, prima reactie din SUA legata de armistitiul din Ucraina
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta este sceptic referitor la eficacitatea armistitiului hotarat joi, la Minsk, de presedintii Ucrainei, Rusiei, Frantei si Germaniei.

Seful Executivului de la Bucuresti s-a aflat saptamana aceasta la Washington unde a avut intrevederi cu oficiali americani printre care seful CIA si secretarul Apararii din SUA.

Intrebat daca exista ingrijorari referitoare la evolutia din regiune care ar putea degenera chiar si dupa semnarea acordului de la Minsk, premierul a raspuns afirmativ.

"Cred ca nimeni nu-si face iluzii - nici in Romania, nici la Washington - ca ce s-a semnat astazi (joi - n.red.) este 100% ca s-au rezolvat toate problemele in regiune. Sa dea Dumnezeu sa fie asa, dar acorduri s-au mai vazut destule si, dupa aceea, in realitate lucrurile nu au stat asa. Ce pot sa transmit este faptul ca da, SUA se bazeaza pe noi", a spus Ponta intr-o interventie telefonica pentru Antena 3.

Iohannis, la Consiliul European: Romania intelege conflictul din Ucraina, ne ...citeste mai departe despre "Premierul Ponta, prima reactie din SUA legata de armistitiul din Ucraina" pe Ziare.com

#Ponta reactie acord pace Ucraina, #Ponta reactie armistitiu Ucraina , #Stiri Guvern