Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Premierul Orban a schimbat conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Premierul Orban a schimbat conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului
Premierul Ludovic Orban l-a numit, luni, pe Adrian Miutescu, in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

Conform mai multor decizii ale premierului, publicate luni in Monitorul Oficial, Adrian Miutescu a fost numit in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului, iar Claudiu Constantin Nastasa - in cea de vicepresedinte al institutiei.

Premierul l-a eliberat din functie pe Daniel Geanta, fostul presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului, si a decis, de asemenea, sa-i elibereze din functiile de vicepresedinte al Autoritatii pe Marian Vasiliev, Laurentiu Chirvasuta si Violeta Tudorie.

De asemenea, Ludovic Orban a numit inca doi secretari de stat, unul in cadrul Secretariatului General al Guvernului si unul in cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Astfel, Petrica Lucian Rusu a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul SGG, iar Maria Gabriela Horga a fost numita in functia de secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului. ...citeste mai departe despre "Premierul Orban a schimbat conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1335 ori