Premierul cere demiterea sefului Companiei de Drumuri, pentru situatia "nefericita" cu deszapezirea

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 13:20
857 citiri
Premierul cere demiterea sefului Companiei de Drumuri, pentru situatia "nefericita" cu deszapezirea
Foto: Realitatea TV

Premierul Sorin Grindeanu a cerut, sambata, ministrului Transporturilor sa faca demersurile legale pentru demiterea sefului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Catalin Homor, pentru coordonarea deficitara a actiunilor de deszapezire.

Prim-ministrul considera ca este inadmisibil ca, la 14 ore de la ridicarea codului portocaliu de viscol, sa mai avem 28 de drumuri nationale si doua austostrazi inchise.

Premierul considera ca situatia de pe drumurile inca inzapezite este "nefericita" si a fost cauzata de o "proasta administrare" si o coordonare "deficitara" la nivelul CNAIR.

"L-am rugat pe domnul ministru Cuc sa trimita Corpul de control la CNAIR si, de asemenea, l-am rugat sa ia toate masurile legale pentru demiterea domnului director al CNAIR, pentru ca in acest moment tot ceea ce inseamna coordonarea activitatilor de deszapezire si modul in care operatorii si cei care au castigat au fost coordonati, la 14 ore dupa ridicarea codului ...citeste mai departe despre "Premierul cere demiterea sefului Companiei de Drumuri, pentru situatia "nefericita" cu deszapezirea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premier Grindeanu demitere sef Companie Drumuri , #Stiri Guvern