Predoiu, catre Ponta: Va avertizez, ca jurist - daca semnati, ajungeti la puscarie!

Joi, 01 Mai 2014, ora 16:17
1310 citiri
Predoiu, catre Ponta: Va avertizez, ca jurist - daca semnati, ajungeti la puscarie!
Foto: B1TV

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu declara ca Guvernul pregateste un "jaf" la portul Constanta, iar daca premierul Ponta semneaza hotararea de guvern care are doar avize negative de la Ministerul Transporturilor "ajunge la puscarie".

Catalin Predoiu a facut aceste afirmatii intr-o conferinta de presa tinuta joi, in care a declarat ca hotararea de guvern pregatita pentru transferul a 13% din actiunile portului Constanta, cu titlu gratuit, in proprietatea Consiliului Local Constanta este ilegala.

"Portul Constanta este administrat, acum, de o companie detinuta in proportie de 60 la suta de Ministerul Transporturilor, 20 la suta Fondul Proprietatea si 20 la suta de Consiliul Local Constanta. Cota Consiliului Local a fost transferata prin legea 216/2008 initiata, printre altii, de fratele primarului Mazare", a declarat Catalin Predoiu, referindu-se la senatorul PSD Alexandru Mazare.

Fostul ministru al Justitiei a mai spus ca hotararea de guvern este ilegala pentru ca ...citeste mai departe despre "Predoiu, catre Ponta: Va avertizez, ca jurist - daca semnati, ajungeti la puscarie!" pe Ziare.com

#Predoiu Ponta puscarie port, #Predoiu hotarare port Constanta, #Predoiu Ponta Mazare port , #Stiri Guvern