Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 23:23
973 citiri
Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in cadrul Congresului extraordinar al PSD de la Alba Iulia, ca dupa succesul agriculturii din 2013, care va fi continuat si in acest an, isi doreste ca agricultorii romani sa produca intr-adevar pentru Romania si vrea sa nu mai traiasca intr-o tara bogata in care toate produsele se importa.

"Voi sprijini acel guvern care continua toate investitiile in sanatate si in educatie pe care noi le-am inceput. Un pariu pe care Romania tot incearca sa il castige de un timp si pe care l-am castigat in sfarsit in 2013 si il mentinem castigat si in 2014, faimosul pariu cu agricultura.

Vreau sa va spun ca in 2013 aceasta tara bogata a reusit pentru prima data sa produca mai mult decat are nevoie, a exportat mai mult alimente decat a importat. Vreau impreuna cu dumneavoastra, cu agricultorii romani, cei care au primit in fiecare an cresteri de subventii, cei care au primit intotdeauna tot sprijinul de care au nevoie, vreau sa produca intr-adevar pentru ...citeste mai departe despre "Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa" pe Ziare.com

#Ponta tara bogata importuri, #Ponta discurs candidatura, #Ponta validare candidatura , #Stiri Guvern