Ponta, sub control judiciar: Politia a mers acasa la fostul premier

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 20:41
2962 citiri
Ponta, sub control judiciar: Politia a mers acasa la fostul premier
Foto: Arhiva Ziare.com

O echipa de politisti de supraveghere judiciara de la Sectia 6 de Politie din cadrul Politiei Capitalei s-a deplasat, marti seara, la domiciliul lui Victor Ponta unde a verificat daca acesta locuieste la adresa de domiciliu.

Ulterior, lui Ponta i-au fost prezentate obligatiile pe care le are in cadrul procedurii de control judiciar impuse, marti de procurorii DNA Ploiesti, au aratat surse judiciare pentru News.ro.

Politistii care s-au deplasat la domiciliul lui Victor Ponta au stabilit cu acesta si programul saptamanal al vizitelor la sectia de politie care va fi valabil atata timp cat fostul premier se afla in control judiciar.

Lucratorii de politie au verificat in acest fel si daca Victor Ponta locuieste la adresa indicata drept domiciliu, la final prezentandu-i care sunt obligatiile pe care le are cat timp este valabila masura preventiva.

Victor Ponta a fost audiat, marti, la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar, fiind pus, in premiera, sub ...citeste mai departe despre "Ponta, sub control judiciar: Politia a mers acasa la fostul premier" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta control judiciar, #Victor Ponta dosar Ghita , #Stiri Guvern