Ponta spune cine sunt liberalii care au votat Codul Fiscal: Ar fi o adevarata catastrofa pentru Romania!

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 11:42
1035 citiri
Ponta spune cine sunt liberalii care au votat Codul Fiscal: Ar fi o adevarata catastrofa pentru Romania!
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta ii critica pe parlamentarii PNL, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge Codul Fiscal, votat si de numerosi alesi liberali, si l-a retrimis in Parlament.

"Cititi aceasta lista si aceste declaratii - e din ce in ce mai evident ca actualul PNL/PDL este cel mai neserios si neprofesionist partid din ultimii 25 ani! O adevarata catastrofa pt Romania daca vor veni la guvernare!", a scris pe Facebook Victor Ponta, care face referire la un articol din Evenimentul Zilei, privind lista deputatilor care au votat pentru adoptarea Codului Fiscal.

"Partidul National Liberal a initiat amendamentul privind reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie si va vota pentru adoptarea noului Cod Fiscal", spunea, in urma cu mai putin de o luna, copresedintele PNL Alina Gorghiu, votul avand loc pe 24 iunie.

Atunci, 85 din cei 86 de deputati PNL prezenti au votat pentru adoptarea Codului Fiscal, singurul care a votat impotriva fiind Daniel-Stamate Budurescu, ...citeste mai departe despre "Ponta spune cine sunt liberalii care au votat Codul Fiscal: Ar fi o adevarata catastrofa pentru Romania!" pe Ziare.com

#Victor Ponta Codul Fiscal, #Ponta deputati PNL Codul Fiscal, #Ponta respingere Cod Fiscal, #PNL vot Cod Fiscal , #Stiri Guvern