Ponta, somat de liberali sa explice intarzierile de la Tarom: Ne prabusim cu avionul sau e o smecherie politica?

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 14:58
1117 citiri
Ponta, somat de liberali sa explice intarzierile de la Tarom: Ne prabusim cu avionul sau e o smecherie politica?
Foto: Facebook/Tarom

Liberalii ii cer premierului Victor Ponta sa lamureasca public de ce au avut intarzieri de cateva ore doua curse Tarom spre Bucuresti, una de la Timisoara, alta de la Iasi, cu care parlamentarii PNL trebuiau sa ajunga la sedinta de plen pentru modificarea Statutului senatorilor si deputatilor, programata pentru marti la ora 14.30.

Cele doua avioane Tarom ar fi trebuit sa decoleze la orele diminetii, astfel incat liberalii din cele doua orase sa ajunga la timp la sedinta din Parlament.

Aeronavele au stationat pe pista cateva ore, iar unii membrii PNL au sugerat ca ar putea sa nu fie vorba despre o coincidenta si ca Victor Ponta ar fi tinut aeronavele la sol special pentru ca acestia sa nu ajunga la timp in plen.

"PNL cere premierului Victor Ponta sa laurmeasca, public, situatia curselor TAROM prin care zeci de senatori si deputati au fost impiedicati sa ajunga la Parlament unde trebuie sa se discute modificarea Statutului parlamentarilor.

PNL suspecteza ca PSD si Victor ...citeste mai departe despre "Ponta, somat de liberali sa explice intarzierile de la Tarom: Ne prabusim cu avionul sau e o smecherie politica?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#liberali intarzieri Tarom, #Ponta Tarom PNL, #Ponta intarzieri Tarom , #Stiri Guvern