Ponta si-a marit salariul, dar da vina tot pe Iohannis si pentru asta

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 09:21
1249 citiri
Ponta si-a marit salariul, dar da vina tot pe Iohannis si pentru asta
Foto: Captura YouTube

Dupa intreg scandalul legat de marirea salariilor demnitarilor, Guvernul Victor Ponta a alocat, la rectificare bugetara, circa 600.000 de lei pentru lefurilor oficialilor.

Ponta spunea ca va anula ordonanta, semnata de Gabriel Oprea cat seful UNPR a fost premier interimar. Premierul s-a razgandit, demnitarii vor avea pana la urma salarii de trei ori mai mari de la 1 august. Pe o retea sociala, insa, Ponta spune ca-si va dona diferenta de salariu. Nu definitiv, ci pana va fi adoptata noua Lege a Salarizarii.

Inainte sa plece in concediu, Ponta si-a marit salariul: Nu voiam sa para ca ma razbun pe Iohannis

"Nu m-am razgandit, cred in continuare ca este corect ca demnitarii din Romania (Presedinte, presedintii Parlamentului, ministrii, etc.) trebuie sa aiba un salariu decent, cel putin egal cu alti functionari din subordine si relativ asemanator cu ceea ce se intampla in Europa.

Dar la fel de corect este ca aceasta marire de salariu sa fie facuta in acelasi timp cu salariile... citeste mai departe despre "Dupa ce s-a sucit si si-a marit salariul, Ponta face un "gest simbolic"" pe Ziare.com

#Victor Ponta salarii demnitari, #salarii triple demnitari , #Stiri Guvern