Ponta se plange iar de salariu: Implicarea intr-o activitate publica o faci doar din patriotism

Marti, 03 Martie 2015, ora 21:39
984 citiri
Ponta se plange iar de salariu: Implicarea intr-o activitate publica o faci doar din patriotism
Foto: Victor Ponta/Instagram

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la intalnirea cu autorii cartii "Romania noului val", ca implicarea in activitatea publica in acest moment in Romania poate avea doar o singura motivatie, si anume patriotismul, intrucat satisfactiile financiare sunt mai mici decat intr-o firma privata iar incompatibilitatile sunt numeroase.

"Ar trebui sa incerc sa fac o pledoarie sa va conving sa va implicati in activitatea publica. Am avut succes cu aceasta pledoarie cu o parte din oamenii tineri pe care am avut ocazia sa-i cooptez in echipa guvernamentala, sper sa nu regrete foarte tare faptul ca unii dintre ei au si acceptat. In acelasi timp insa, imi fac datoria sa va spun ca implicarea intr-o activitate publica azi, in Romania, poate avea o singura motivatie si e un cuvant pe care, ca toti cei mai tineri, il evit de obicei, dar de data aceasta trebuie sa-l folosesc: doar din patriotism.

Satisfactii financiare nu se pune problema - in orice firma privata lucrati sau veti lucra veti ...citeste mai departe despre "Ponta se plange iar de salariu: Implicarea intr-o activitate publica o faci doar din patriotism" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta salariu mic functionari demnitari, #Ponta patriotism bani , #Stiri Guvern