Ponta se plange iar de salariile mici: Problema pentru mine si toti viitorii sefi de guvern

Joi, 19 Martie 2015, ora 12:46
1189 citiri
Ponta se plange iar de salariile mici: Problema pentru mine si toti viitorii sefi de guvern
Foto: Victor Ponta/Facebook

Premierul Victor Ponta atrage din nou atentia asupra salariilor mici din Guvern, in contextul in care trebuie sa gaseasca un "kamikaze" la Finante in locul lui Darius Valcov, ministrul demisionar urmarit penal pentru o mita de 2 milioane de euro.

Ponta porneste de la un editorial semnat de Sorin Paslaru, redactor-sef al Ziarului Financiar, intitulat "Cine vine ministru de Finante sa traiasca din salariu?".

"Un articol corect/problema pentru mine si toti viitorii sefi de guvern! Solutia e simpla - un pact antidemagogie!", a scris Ponta pe Twitter.

Ponta: Valcov e o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante, sper sa gasesc un kamikaze

In editorialul citat, Paslaru vorbeste despre situatia in care se afla multi dintre ministri, pusi sa administreze bugete uriase, dar pe salarii si de 20 de ori mai mici decat ale celor pe care chiar ei trebuie sa-i numeasca la diverse institutii.

"Aparatul administrativ din Romania a ajuns in situatia ridicola in care ...citeste mai departe despre "Ponta se plange iar de salariile mici: Problema pentru mine si toti viitorii sefi de guvern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta salarii mici Guvern, #Ponta coruptie Guvern salariu mic, #Valcov mita penal cod Fiscal , #Stiri Guvern