Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la infrastructura

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 17:06
1302 citiri
Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la infrastructura
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Zalau, ca lucrurile bune pe care Guvernul le-a facut in domeniul fiscalitatii trebuie urmate de rezolvarea problemei infrastructurii, semnalata de mai multe mari companii din Romania pe care le-a vizitat in ultimele zile.

"Nu ma feresc sa spun ca am rezolvat si rezolvam problema fiscalitatii, a conditiilor economice, trebuie sa rezolvam problema infrastructurii. (...) Sunt absolut constient ca, repet, toate lucrurile bune pe care le-am facut in zona de fiscalitate si de stimulare a investitiilor trebuie suplinite prin dezvoltarea infrastructurii, pentru ca altfel, la un moment dat, ne vom sufoca.

(...) Toate celelalte lucruri care tin de aeroporturi, de sosele, de partea de infrastructura de transport energetic care de asemenea este importanta pentru orice companie, reprezinta urmatoarea provocare. Sunt convins ca putem sa-i facem fata", a precizat premierul, prezent la Zalau la ...citeste mai departe despre "Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la infrastructura" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta infrastructura, #Ponta constructie autostrazi , #Stiri Guvern