Ponta, pentru L'Express: Demisia doar daca judecatorul spune ca e vinovat si cum l-a dezamagit Iohannis

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 22:17
1056 citiri
Ponta, pentru L'Express: Demisia doar daca judecatorul spune ca e vinovat si cum l-a dezamagit Iohannis
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

In Bucuresti, premierul este subiectul unei anchete penale pentru coruptie, spalare de bani si evaziune fiscala. Cu cateva ore inainte de dezbaterea in Parlament cu privire la motiunea de cenzura care priveste activitatea guvernului sau, vineri dimineata, Victor Ponta a acordat un interviu publicatiei L'Express din Franta.

Corespondentul Charles Haquet de la L'Express scrie ca premierul Ponta a venit la intalnire cu fata tensionata si un ten palid, ca de ceara.

Inainte de a prezenta declaratiile sefului Guvernului de la Bucuresti, jurnalistul francez face o scurta descriere a situatiei in care se afla Victor Ponta vineri dimineata:

"Prim-ministrul roman trece printr-una dintre cele mai grave crize politice de la venirea la putere in 2012. Vizat de atotputernicul DNA, Ponta, care conduce o coalitie de stanga, este acuzat de conflict de interese: ar fi primit in trecut bani de la un avocat, Dan Sova, pe care apoi l-a numit ministru in guvernul sau. Dar Victor Ponta nu va explica ...citeste mai departe despre "Ponta, pentru L'Express: Demisia doar daca judecatorul spune ca e vinovat si cum l-a dezamagit Iohannis" pe Ziare.com

#Ponta demisie interviu, #Ponta demisie DNA vinovat instanta , #Stiri Guvern