Ponta, o veste buna si una proasta: Incasari pe plus la buget si "buboiul de coruptie" de la Astra Asigurari

Miercuri, 26 August 2015, ora 18:00
1011 citiri
Ponta, o veste buna si una proasta: Incasari pe plus la buget si "buboiul de coruptie" de la Astra Asigurari
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta a venit, miercuri, cu "doua vesti - una buna si una rea", pentru romani. Prim-ministrul a vorbit despre faptul ca la bugetul de stat se vor inregistra incasari excendentare in urmatoarele zile, dar si despre falimentul Astra Asigurari.

"Din datele neoficiale ale ANAF rezulta ca inca de azi (26) au fost incasate la buget toate sumele prevazute pentru luna august, deci in urmatoarele 5 zile vom avea iar incasari excedentare (chiar cu scaderea TVA la 9% la alimente si alte asemenea masuri)!

Mesajul este binevenit in contextul discutiilor despre Codul Fiscal si este foarte clar: combinatia magica - taxe mai mici si mai putine si ANAF mai eficient si performant in colectare si combaterea evaziunii. Asa cred ca putem si in 2016 sa mentinem directia pozitiva pe care ne aflam azi", a scris pe Facebook Victor Ponta.

"Buboiul de coruptie" de la Astra Asigurari

Dupa ce a prezentat vestea buna, premierul a vorbit despre falimentul Astra Asigurari si ...citeste mai departe despre "Ponta, o veste buna si una proasta: Incasari pe plus la buget si "buboiul de coruptie" de la Astra Asigurari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta incasari excendetare, #Ponta Astra Asigurari , #Stiri Guvern