Ponta le-a scris ambasadelor UE si SUA despre urmarirea sa penala: Ce vina are Basescu

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 15:31
858 citiri
Ponta le-a scris ambasadelor UE si SUA despre urmarirea sa penala: Ce vina are Basescu
Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare catre ambasadele Statelor Unite si ale tuturor statelor UE acreditate la Bucuresti, in care isi prezinta punctul de vedere cu privire la faptul ca DNA l-a pus sub urmarire penala in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si colegul sau, Dan Sova.

In scrisoarea prezentata de postul Romania TV se arata mai intai ca Victor Ponta a fost anuntat ca este urmarit penal "in aceeasi zi in care opozitia - PNL - a depus in Parlament o motiune de cenzura fara fundament cu scopul de a inlatura de la putere actualul guvern condus de Victor Ponta".

"Mai mult, in urma cu cateva zile, presedintele Iohannis declara ca a devenit din ce in ce mai greu sa colaboreze cu actuala majoritate.

Saptamana trecuta, pe 1 iunie, au fost adoptate doua masuri importante din punct de vedere social si economic: Guvernul a dublat alocatiile copiilor si a redus TVA la alimente de la 24% la 9%, ambele decizii fiind extrem de populare, cu un puternic impact ...citeste mai departe despre "Ponta le-a scris ambasadelor UE si SUA despre urmarirea sa penala: Ce vina are Basescu" pe Ziare.com

#Ponta scrisoare ambasade DNA, #Ponta urmarit penal scrisoare ambasade , #Stiri Guvern