Ponta, informat de servicii despre Codul Silvic? - "100% trafic de influenta"

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 22:00
1214 citiri
Ponta, informat de servicii despre Codul Silvic? - "100% trafic de influenta"
Foto: Guvernul Romaniei

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca presedintele Iohannis a fost dezinformat de "binevoitori liberali" in legatura cu Codul Silvic, care ar fi facut trafic de influenta in interesul firmei Holzindustrie Schweighofer, conform unor informatii obtinute in calitatea sa de premier.

Intr-o interventie telefonica la postul B1TV, Victor Ponta a declarat ca sustine in continuare mentinerea in Codul Silvic a controversatului prag de 30% pentru achizitia/procesarea de masa lemnoasa, iar subiectul urmeaza sa fie discutat in sedinta CSAT din luna iunie.

"Am vorbit cu presedintele pe aceasta tema. Evident, o sa avem o dezbatere in CSAT (...) L-am informat pe presedinte chiar de aseara despre intentia de a adopta un asemenea act normativ", a declarat premierul, referindu-se la decizia Guvernului de a interzice exportul de lemn neprelucrat.

Dan Mihalache ii da replica lui Ponta, dupa acuzatiile pe tema Codului Silvic

Ponta vrea interzicerea exportului de lemn neprelucrat: Veniti cu ...citeste mai departe despre "Ponta, informat de servicii despre Codul Silvic? - "100% trafic de influenta"" pe Ziare.com

#Ponta codul Silvic Iohannis, #Ponta trafic influenta codul silvic, #Ponta liberali dezinformat Iohannis , #Stiri Guvern