Ponta explica refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor: Companiile lor fac evaziune fiscala!

Luni, 30 Martie 2015, ora 15:18
1182 citiri
Ponta explica refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor: Companiile lor fac evaziune fiscala!
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Premierul Victor Ponta scrie, pe contul sau de Facebook, ca a refuzat sa raspunda intrebarilor unui jurnalist, facand referire la cele despre cazul Sova, aratand ca nu raspunde intrebarilor care vin din partea angajatilor companiilor despre care afirma ca fac evaziune fiscala.

"Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist (si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!).

Ocupand o functie publica, platita din banii contribuabililor, este corect si obligatoriu sa raspund la intrebarile (si sa particip la emisiunile) tuturor reporterilor si jurnalistilor reprezentand companiile de presa care platesc corect taxe si impozite - oricat de critice sunt acestea fata de activitatea mea!

Ca sef al Guvernului insa, in contextul eforturilor de combatere a evaziunii fiscale, trebuie sa dau un semnal clar de avertizare a celor care fac evaziune fiscala, nu platesc nici macar contributiile ...citeste mai departe despre "Ponta explica refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor: Companiile lor fac evaziune fiscala!" pe Ziare.com

#Victor Ponta refuz raspuns jurnalisti, #Ponta companii media evaziune fiscala , #Stiri Guvern