Ponta, despre plata transei FMI: Terminam de platit datoria facuta de Basescu/PDL (azi PNL)

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 18:23
1398 citiri
Ponta, despre plata transei FMI: Terminam de platit datoria facuta de Basescu/PDL (azi PNL)
Foto: Twitter / @Victor_Ponta

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat duminica pe pagina sa de socializare, cu referire la plata, luni, a unei transe de 162 de milioane de euro catre FMI, ca "noi, toti romanii, terminam de platit datoria din 2009-2010 facuta de Basescu/PDL (azi PNL) ".

"Cu munca si sacrificii noi toti romanii terminam de platit datoria din 2009-2010 facuta de Basescu/PDL (azi PNL) ", a scris Ponta, facand referire la informatiile transmise de Ministerul Finantelor Publice despre plata acestei transe.

Romania plateste, luni, 162 milioane euro catre Fondul Monetar International (FMI) din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor furnizate AGERPRES de Ministerul Finantelor Publice.

De la inceputul anului, tara noastra a rambursat peste 1,567 miliarde euro catre Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala.

Cea mai mare parte a sumei, respectiv peste 1,546 miliarde euro a fost platita pe 1 ianuarie catre UE, din care 1,5 miliarde euro ...citeste mai departe despre "Ponta, despre plata transei FMI: Terminam de platit datoria facuta de Basescu/PDL (azi PNL)" pe Ziare.com

#Ponta transa FMI, #Romania plata transa FMI, #Romania datorie FMI , #Stiri Guvern