Ponta, despre imigranti: Sa nu fim noi cei care platim oalele sparte! Sa nu ramanem singuri!

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 13:42
955 citiri
Ponta, despre imigranti: Sa nu fim noi cei care platim oalele sparte! Sa nu ramanem singuri!
Foto: captura Youtube/Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a prezentat marti, inainte de discutiile pe care le va avea la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema imigrantilor, care este pozitia sa pe acest subiect.

"Vreau sa le cer tuturor ministrilor care au atributii in ceea ce priveste deciziile pe care le-am luat ieri in coalitia pentru integrarea refugiatilor - si aici de la primul pas care inseamna politia de frontiera, autoritati locale, Ministerul Muncii, accces pe piata muncii, sanatatea, sa avem grija de copii, de cei care eventual vor veni, educatia, sa schimbam legile care ne impiedica sa le dam acces la educatie - sa faca (sic!) ca Romania sa fie pregatita in cazul in care va trebui sa avem un numar de refugiati", a spus Ponta in sedinta de guvern, in prezenta presei.

Iohannis l-a chemat pe Ponta la o discutie. Premierul a confirmat participarea (Video)

Totodata, premierul a explicat si ce trebuie facut pentru a nu se ajunge in situatia ca tara noastra sa isi asume responsabilitati ...citeste mai departe despre "Ponta, despre imigranti: Sa nu fim noi cei care platim oalele sparte! Sa nu ramanem singuri!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Iohannis scandal refugiati, #Ponta intalnire Iohannis criza refugiati , #Stiri Guvern