Ponta, despre "episodul MTO", "Fa Doina" si Internet: Cu Facebook m-au dat jos, acum ma ridic la loc

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 12:01
841 citiri
Ponta, despre "episodul MTO", "Fa Doina" si Internet: Cu Facebook m-au dat jos, acum ma ridic la loc
Foto: captura TV

Fostul premier Victor Ponta a explicat, intr-o emisiune la Antena 3, momentul petrecut in 2014 la Palatul Cotroceni la consultarile pe tema reducerii CAS, afirmand ca se suparase pe ministrul de Finante, Ioana Petrescu, pentru ca nu-i ascultase sfatul si nu "tacuse din gura" in fata lui Traian Basescu, de unde si privirea sa in imaginile date publicitatii la acea vreme de fostul presedinte.

" (Poza - n.r.) a fost foarte buna, pentru ca ma enervasem pe Ioana Petrescu. Eram super nervos, pentru ca i-am zis inainte sa mergem: fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei. Orice va spune, nu raspunzi, ca nu-ti vrea binele. Si a inceput Basescu: a, dumneavoastra, cu studii la Harvard. Am zis: clar, acum o face", a explicat Ponta, intr-o emisiune satirica, la Antena 3.

Fostul premier a spus ca Ioana Petrescu era "foarte buna, foarte desteapta, dar nu era de Dambovita", astfel incat a intrat in capcana lui Traian Basescu si a devenit "victima colaterala ...citeste mai departe despre "Ponta, despre "episodul MTO", "Fa Doina" si Internet: Cu Facebook m-au dat jos, acum ma ridic la loc" pe Ziare.com

#Ponta Ioana Petrescu MTO, #Ponta fa Doina, #Ponta Facebook , #Stiri Guvern