Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile 2016

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 13:06
2587 citiri
Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile 2016
activenews.ro

Romania va pastra cota unica de impozitare de 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, dupa care fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie cu privire la mentinerea acesteia, a declarat premierul Victor Ponta.

"Pastrarea cotei unice a fost o conditie a partenerilor liberali din coalitie. Am acceptat-o, o pastram si sunt absolut convins ca, pana la alegerile din 2016, Romania va avea clar cota unica de 16%, iar, mai departe, sigur, fortele politice care vor avea legitimitatea data de alegerile parlamentare din 2016 vor putea sa spuna daca mentin aceasta cota unica sau nu", a spus Ponta, la cea de-a XXIII-a editie a "Topului National al Firmelor Private din Romania-TOP 2013", citat de Mediafax.

El a reluat totodata ideea ca nu vor fi majorate taxe si impozite pentru anul viitor, cu argumentul ca tot ceea ce a fost adoptat si se afla in dezbatere in prezent se inscrie in politica fiscal-bugetara deja aprobata cu organismele internationale.

"Asa incat, 2015 si 2016, nu cred ca guvernul viitor are in vedere sa mareasca vreo taxa sau vreun impozit special", a afirmat Ponta.

#cota unica impozitare, #cota impozitare alegeri parlamentare , #Stiri Guvern