Ponta, alaturi de Putin, la o ceremonie boicotata de liderii europeni (Foto)

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 22:03
747 citiri
Ponta, alaturi de Putin, la o ceremonie boicotata de liderii europeni (Foto)
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Victor Ponta spune, in Romania, ca nu vrea o criza politica din care sa aiba de castigat Rusia, insa vineri a ajuns in capitala azera Baku, pentru a participa la Jocurile Europene alaturi de presedintele rus Vladimir Putin.

Astfel, premierul roman a ajuns, vineri, in capitala Azerbaidjanului, Baku, unde a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, relateaza Azertag, publicand o imagine cu sosirea lui Ponta pe Aeroportul International Heydar Aliyev.

De altfel, la eveniment a sosit, vineri seara, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, relateaza si Azeri Press Agency.

Printre invitati se numara si presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, cel al Turciei, Recep Erdogan sau cel al Serbiei, Tomislav Nikolici. Printre invitati se mai numara sefii de stat din Bosnia-Hertegovina si Muntenegru, premierii din Georgia, Kazahstan si Bulgaria, presedintii din Turkmenistan si Tadjikistan, precum si ducele de Luxemburg si printul Albert al II-lea de ...citeste mai departe despre "Ponta, alaturi de Putin, la o ceremonie boicotata de liderii europeni (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta intalnire Putin Baku, #Ponta Putin Azerbaidjan , #Stiri Guvern