Politia a dat jos afisele UDMR cu mesajul "Salvam Clujul de Bucuresti" UPDATE

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 18:41
736 citiri
Politia a dat jos afisele UDMR cu mesajul "Salvam Clujul de Bucuresti" UPDATE
Foto: Facebook/Barbu Mateescu

Politia locala din cadrul Primariei Cluj-Napoca a dat jos, marti, afisele amplasate de UDMR in oras, cu mesajul "Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala". UDMR a cerut explicatii pentru acest demers.

Presedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a declarat ca Politia a amenintat firma cu care partidul are contract de colaborare, iar afisele au fost indepartate.

"In cursul zilei de marti, au fost indepartate afisele UDMR de pe panourile amplasate in Cluj-Napoca si care aveau mesajul 'Salvam Clujul de Bucuresti, taxele noastre sa imbogateasca Ardealul, nu Capitala', de promovare a descentralizarii.

La cererea Primariei Cluj-Napoca, Politia Locala s-a deplasat la firma cu care noi avem un contract de colaborare si i-a amenintat pe cei de acolo cu o amenda de 30.000 de lei daca nu indeparteaza afisele de pe panouri. Iar acele afise au fost indepartate", a sustinut liderul maghiar.

Astfel, UDMR a cerut explicatii Primariei Cluj-Napoca si ...citeste mai departe despre "Politia a dat jos afisele UDMR cu mesajul "Salvam Clujul de Bucuresti" UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#afise UDMR indepartate Politie, #afise UDMR Salvam Clujul , #Stiri Guvern