PNL, ultimatum pentru Guvernul Ponta: Alegeri partiale sau judecata

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 19:52
856 citiri
PNL, ultimatum pentru Guvernul Ponta: Alegeri partiale sau judecata

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis ca formatiunea pe care o conduce a cerut alegeri locale si parlamentare locale, dand astfel un ultimatum Guvernului Ponta.

Deputatul PNL a spus, dupa o sedinta a Biroului Politic organizata la Iasi, ca trebuie organizate alegeri partiale pentru functiile vacante de primar si de presedinte de consiliu judetean.

In plus, Alina Gorghiu a dat un ultimatum de o saptamana pentru organizarea alegerilor, altfel PNL va actiona guvernul in instanta: "Solicitam Guvernului sa organizeze alegerile partiale, in caz contrar vom actiona Guvernul in judecata. Dam Guvernului o saptamana ca sa fie organizata documentatia".

In acest caz, PNL a adoptat o rezolutie cerand astfel Executivului organizarea de alegeri partiale pentru cele 18 primarii, cinci circumscriptii parlamentare si un consiliu judetean, unde deja a fost depasit termenul legal de 90 de zile in care ar fi trebuit organizate alegerile.

De asemenea, liderii liberali sustin ca Guvernul ...citeste mai departe despre "PNL, ultimatum pentru Guvernul Ponta: Alegeri partiale sau judecata" pe Ziare.com

#PNL ultimatum Guvern Ponta, #PNL alegeri partiale, #alegeri locale partiale, #alegeri parlamentare partiale, #Alina Gorghiu declaratii Ponta, #Gorghiu PNL guvernare , #Stiri Guvern