PNL pregateste motiune de cenzura: Remanierea, frectie la picior de lemn. Shhaideh e mic copil fata de Paul Stanescu

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 16:54
753 citiri
PNL pregateste motiune de cenzura: Remanierea, frectie la picior de lemn. Shhaideh e mic copil fata de Paul Stanescu
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca remanierea guvernamentala este "frectie la picior de lemn", afirmand ca nominalizarea lui Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii este "o gluma proasta" si precizand ca liberalii pregatesc motiunea de cenzura.

PNL pregateste motiunea de cenzura: Ce se intampla in PSD azi ne arata ca poate sa treaca

"PNL considera ca aceasta remaniere este o frectie la un picior de lemn, in care a fost schimbat Tanda cu Manda sau, mai plastic, dracu' cu tac'su.

In ceea ce priveste Ministerul Dezvoltarii, este o gluma proasta nominalizarea lui Paul Stanescu. Sevil Shhaideh era mic copil fata de Paul Stanescu. In primul rand, Paul Stanescu face parte din fratia TelDrum. Daca ne uitam in ce judete are contracte TelDrum, vedem ca judetul Olt este unul dintre judetele in care TelDrum castiga contracte cu nemiluita", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al partidului.

Dragnea si-a numit un vechi amic la Dezvoltare, vizat de o ancheta DNA. Paul Stanescu: In viata mea, nu am dat cu subsemnatul

Ludovic Orban a afirmat ca Paul Stanescu este "chintesenta baronului PSD" si ca "are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicati de PSD".

"Are mentalitate de clan. Daca ne uitam, vedem ca Paul Stanescu nu este doar Paul Stanescu, este practic sprijinit si a ridicat membri ai familiei, cum este fratele domnului Stanescu (Alexandru Stanescu, n.red.), care este deputat si, din cate stiu, este presedintele Comisiei de agricultura, sotia domnului Stanescu este consilier sigur la 'Genunche' intrucat provine, ca invatator, din mediul preuniversitar si, probabil, ii impartaseste foarte multa experinta de la tara domnului 'Genunche', analfabetul numarul unu din fruntea Ministerului Educatiei", a adaugat Orban.

Liderul PNL a criticat si nominalizarea lui Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, spunand ca este "omul de casa" al lui Nicusor Constantinescu si al lui Radu Mazare.

"Nu in ultimul rand, din nou la Ministerul Fondurilor Europene apare caratorul de geanta al Rovanei Plumb. Adica, Rovana Plumb si-a pus din nou ministru, un ministru care nu s-a remarcat prin nimic bun cat a fost la ministerul respectiv, intrucat o mare parte din intarzierile in acreditarea autoritatilor de management i se datoreaza caratorului de geanta al Rovanei Plumb. Este ca si cum Rovana Plumb ar fi in continuare la minister, doar ca ea conduce ministerul prin delegat", a ...citeste mai departe despre "PNL pregateste motiune de cenzura: Remanierea, frectie la picior de lemn. Shhaideh e mic copil fata de Paul Stanescu" pe Ziare.com

#Orban remaniere guvern, #Orban motiune cenzura, #Orban ministri nominalizati PSD , #Stiri Guvern