PNL incearca sa stranga majoritatea si sa-l dea jos pe Ponta - cum il implica pe Iohannis

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 12:45
952 citiri
PNL incearca sa stranga majoritatea si sa-l dea jos pe Ponta - cum il implica pe Iohannis
Foto: Realitatea Tv

PNL isi prezinta, sambata, programul de guvernare pe care il propune ca alternativa la politica promovata de Victor Ponta si coalitia sa.

Copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a facut un apel catre parlamentari sa sustina acest program si sa se alieze pentru a-l da jos pe Ponta si guvernul sau. Aceasta nu este prima initiativa a liberalilor de a strange majoritatea, insa pana acum toate tentativele au esuat. De exemplu, PNL nu a reusit sa stranga numarul necesar de sustinatori nici pentru a-l indeparta pe Calin Popescu Tariceanu de la sefia Senatului.

Acum liberalii sper sa convinga parlamentarii cu un program de guvernare pe care il prezinta drept "serios, concret, poate arid fata de oferta actualei Puteri", dupa cum l-a calificat premierul desemnat de PNL, Catalin Predoiu.

"Pe baza acestui program lansam astazi invitatia catre toata lumea, catre toti cei care doresc sa sustina un proiect liberal astfel incat sa incercam sa generam o majoritate parlamentara care sa schimbe ...citeste mai departe despre "PNL incearca sa stranga majoritatea si sa-l dea jos pe Ponta - cum il implica pe Iohannis" pe Ziare.com

#program guvernare PNL, #PNL dea jos guvern Ponta , #Stiri Guvern