PNL conduce in Ardeal si e cel mai sustinut partid de catre sibieni

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 12:16
1067 citiri
PNL conduce in Ardeal si e cel mai sustinut partid de catre sibieni

Partidul National Liberal ramane cel mai activ si implicat partid din judetul Sibiu, dupa cum confirma toate sondajele de opinie facute in judet.

Pentru liberalii din Sibiu, campania la firul ierbii se desfasoara in toate localitatile judetului, fie ca e vorba de municipiul Sibiu, de Marginimea Sibiului, de Tara Oltului, zona de Nord a judetului, cu Mediasul si satele din apropiere, sau Valea Hartibaciului.

Candidatii PNL au avantajul ca au tinut legatura cu locuitorii judetului constant, nu doar in perioade de alegeri. Prezenta permanenta printre oameni si proiectele in interes comunitar se dovedesc a fi principalele atuuri in competitia electorala.

Intalniri in fiecare comuna, din casa in casa, cu materiale de informare, dar mai ales discutii directe cu cetatenii au facut ca, in Sibiu, PNL sa fie cotat pe primul loc, detasat, in intentiile de vot ale cetatenilor. Organizatia locala e onorata de aceasta incredere pe care le-o acorda sibienii. Liberalii sibieni, care au fost ...citeste mai departe despre "PNL conduce in Ardeal si e cel mai sustinut partid de catre sibieni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Partidul National Liberal Sibiu, #Raluca Turcan PNL Sibiu , #Stiri Guvern