PNL a votat majorarea salariilor bugetarilor si acum asteapta sa le spuna Ciolos daca sunt bani pentru asta

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 14:17
1173 citiri
PNL a votat majorarea salariilor bugetarilor si acum asteapta sa le spuna Ciolos daca sunt bani pentru asta
Foto: Arhiva Facebook/Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca liberalii sustin si au votat legea care presupune majorarea salariilor bugetarilor cu 10%.

Totusi, Gorghiu a tinut sa mentioneze ca asteapta ca Guvernul lui Ciolos, dupa investirea ce va avea loc cel mai probabil saptamana viitoare, sa faca un studiu de impact sa vada daca este sustenabila aceasta majorare votata fara probleme si rezerve in Parlament.

Cresterea salariilor bugetarilor cu 10%, aprobata in Camera Deputatilor

"In PNL a fost amplu dezbatut si am ajuns la concluzia ca votul nostru pentru acest proiect (majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, n.red.) este esential. Votam aceasta lege cu un amendament foarte clar: asteptam un studiu de impact care sa arate in ce masura e realizabila aceasta aplicare. Asta poate fi realizat de noul guvern care va fi investit probabil saptamana viitoare", a transmis Alina Gorghiu, mentionand ca a iesit special pe holul Parlamentului pentru a face acest anunt in fata ...citeste mai departe despre "PNL a votat majorarea salariilor bugetarilor si acum asteapta sa le spuna Ciolos daca sunt bani pentru asta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL vot majorare salarii bugetari, #PNL asteptari Ciolos legi buget , #Stiri Guvern